Larco 2* Larnaca | Cazare la Larco 2* Larnaca

Larco 2*, Larnaca

Larco 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Larco 2*
Localizare: Hotelul Larco este situat la 200 m de cea mai apropiată plajă și la doar 10 minute cu mașina de Aeroportul Larnaca. Hotelul este situat la doar 15 minute de mers pe jos de centrul oraşului Larnaca şi de renumita sa promenadă.

Facilitati: Oferă o recepţie cu program nonstop, o piscină în aer liber cu şezlonguri, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, precum şi WiFi gratuit în întreaga proprietate. Se ofera servicii de room service, schimb valutar, fax. Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun continental alcătuit din pâine, gem, cereale, brânzeturi şi mezeluri. Barul Hotelului Larco oferă o varietate de băuturi şi gustări. Oaspeţii pot să facă mișcare la sala de fitness, să se relaxeze la saună sau să joace tenis de masă în sala de jocuri a hotelului. Personalul poate facilita servicii de închirieri auto sau de transfer de la/la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar.

Dotari camere: Camerele Hotelului Larco sunt mobilate simplu şi au balcon. Toate includ TV prin satelit şi un birou. Este disponibil şi room service.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Larco

 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco
 Larco

Date de contact
Larco 2* Larnaca
Adresa: Pontou str, P.O. Box 42318, 6533 Larnaca, Cipru