Cactus 2* Larnaca | Cazare la Cactus 2* Larnaca

Cactus 2*, Larnaca

Cactus 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cactus 2*
Localizare: Hotelul Cactus este situat in Larnaca, la 15 min de mers pana in centrul vechi al orasului si 200 m pana la plaja. Se afla la doar 5 km de Aeroportul Larnaca.

Are 2*, insa facilitati de 3*, fiind renovat in 2015. Hotelul este ideal pentru familii, oferind cazare comfortabila si servicii impecabile. Tavernele, restaurantele, barurile si magazinele sunt foarte aproape de hotel.

Facilitati: Hotelul dispune de restaurant, cafenea, bar, piscina, sauna, loc de joaca pt copii, parcare. Hotelul Cactus serveşte micul dejun tip bufet în fiecare dimineaţă. Restaurantul oferă mese uşoare şi complete, cu influenţe din bucătăria mediteraneană. Oaspeţii se pot relaxa la piscina în aer liber. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Camere: Toate camerele sunt mobilate elegant şi au aer condiţionat, baie privată cu uscător de păr, TV, internet Wi-Fi (contra cost), seif (contra cost), balcon. Frigiderul este disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Cactus

 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus
 Cactus

Date de contact
Cactus 2* Larnaca
Adresa: 6-8 Tyrimou Str PO Box 42318 Larnaca 6533