Antonis G. Apartments 4* Larnaca | Cazare la Antonis G. Apartments 4* Larnaca

Antonis G. Apartments 4*, Larnaca

Antonis G. Apartments 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Antonis G. Apartments 4*
Situat în satul Voroklini și beneficiind de vedere la Golful Larnaca şi Marea Mediterană, acest hotel administrat de o familie oferă camere în sistem self-catering şi un restaurant. Oaspeții au la dispoziție o piscină, o sală de sport și acces Wi-Fi gratuit.
Toate camerele de la Antonis G. Hotel Apartments au aer condiționat, un televizor și o chicinetă cu plite de gătit și cuptor cu microunde. Unele unităţi includ de asemenea o zonă de relaxare și de luat masa. Fiecare oferă un balcon privat cu vedere la grădină.
La Hotel Apartments Antonis G. există o piscină pentru copii şi un loc de joacă. Proprietatea organizează adesea nopţi cu muzică live şi dans. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de tenis de masă şi biliard.

Barul de lângă piscină serveşte băuturi, gustări şi îngheţată. La restaurant puteți savura un mic dejun englezesc complet, precum și mese de prânz și de seară care includ preparate cipriote. De asemenea, oaspeţii pot beneficia de o cină tip bufet servită lângă piscină.
Antonis Apartments se află la 15 minute de mers cu maşina de aeroportul internaţional din Larnaca. Lângă hotel se află stația unui autobuz cu care oaspeţii pot ajunge la plajă în 5 minute. La maxim 10 minute de mers pe jos se găsesc restaurante, magazine și bănci.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Antonis G. Apartments

 Antonis G. Apartments
 Antonis G. Apartments
 Antonis G. Apartments
 Antonis G. Apartments
 Antonis G. Apartments
 Antonis G. Apartments

Date de contact
Antonis G. Apartments 4* Larnaca
Adresa: Anexartisias 17 , 7040 Voroklini, Cipru