Wow Topkapi Palace 5* Lara | Cazare la Wow Topkapi Palace 5* Lara

Wow Topkapi Palace 5*, Lara

Wow Topkapi Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Wow Topkapi Palace 5*
Locatia: la 20 km de aeroportul din Antalya si la 20 km fata de centrul orasului Antalya.

Facilitatile camerelor: balcon sau terasa (doar camerele pe colt nu au balcon) sunt dotate cu uscator de par, A/C, telefon direct, TV satelit, mini bar, seif.

Activitati: Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane, terenuri de tenis, 2 terenuri squash, baschet, fitness, sauna, jacuzzi, sporturi de apa nemotorizate, cursuri de scufundare la piscina. Sporturile de apa motorizate, centrul de sanatate si infrumusetare, masajul, cursurile de tenis, terenurile de tenis in nocturna sunt cu plata.

Pentru copii: Mini club pentru copii intre 04-07 ani, club Jokers pentru copii intre 08-12 ani clubul adolescentilor intre 13-16 ani. Exista si meniu special pentru copii.

Alte facilitati: Restaurantul principal Hunkar pentru bufetul deschis, 3 restaurante A`la Carte, 9 baruri in toata incinta hotelului, discoteca.

Masa: Maximum All Inclusive. O data pe sejur puteti servi masa la restaurantele A`la Carte (cu rezervare in prealabil). Room service, vinuri speciale si feluri de mancare deosebite in restaurantul La Nazir Fondu sunt cu plata.

Recomanda acest hotel:  


 Wow Topkapi Palace

 Wow Topkapi Palace
 Wow Topkapi Palace
 Wow Topkapi Palace
 Wow Topkapi Palace
 Wow Topkapi Palace
 Wow Topkapi Palace

Date de contact
Wow Topkapi Palace 5* Lara
Adresa: Lara