Limak Lara De Luxe 5* Lara | Cazare la Limak Lara De Luxe 5* Lara

Limak Lara De Luxe 5*, Lara

Limak Lara De Luxe 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Limak Lara De Luxe 5*
Localizare: hotelul este localizat în Lara, la 10 km de aeroportul Antalya și la 12 km de centrul orașului.

Cazare: hotelul dispune de un total de 446 camere, dintre care 323 camere standard (32 m2, 2+1 pax.), 92 camere de familie (65 m2, 2+2 pax., 2 camere separate de o ușă glisantă), 11 suite cu jacuzzi (64 m2), suite cu jacuzzi (70 m2). Toate camerele au baie privată cu duș, cadă, uscător de păr, A/C, telefon direct, seif, minibar (băuturi răcoritoare, apă și bere), TV prin satelit și balcon.

Facilități: Zen - restaurantul principal, restaurante à la carte - La Cuccina (italian), Revan (turcesc), Tandori (indian), Gringos (mexican), Sandal (pescăresc), Sush&Thai, gustări lângă piscine, baruri în complexul hotelier, doctor, babysitting, spălătorie, telefon, fax, internet, coafor, închirieri mașini, magazine.

Servicii: ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustări de după-amiază, înghețată în barul Likya după-amiază, bufet târziu, toate băuturile locale și anumite băuturi alcoolice și răcoritoare importate; minibarul este aprovizionat zilnic cu apă, băuturi răcoritoare și bere. Restaurantele à la carte sunt cu rezervare în avans (restaurantele Poseidon și Sushida sunt cu plată), room-service. Băuturile de import speciale, băuturile îmbuteliate, vinurile speciale, sucurile din fructe proaspete sunt cu plată.

Servicii: all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustări de dimineață și după-amiază, cină, gustări târzii, toate băuturile alcoolice și nealcoolice autohtone, restaurantele à la carte italian, turcesc și indian. Toate băuturile îmbuteliate locale și de import, sucuri proaspete de fructe, băuturile de lux sunt toate contra cost. De asemenea, restaurantul mexican, pescăresc și Thai&Sushi sunt contra cost.

Plajă: hotelul are plajă privată cu nisip, șezlonguri, umbreluțe și prosoape de plajă, fără plată.

Sporturi: piscină interioară și exterioară, piscine pentru adulți și copii, tobogane cu apă, baie turcească, saună, centru de fitness, terenuri de tenis, tenis de masă, sporturi de apă nemotorizate, Program de animație în timpul zilei și seară, miniclub pentru copii cu echipe profesioniste. Masajul, centrul spa, cursurile de tenis și echipamentul, nocturnă pentru terenul de tenis, sporturile de apă motorizate, billiardul și bowlingul sunt cu plată.

Recomanda acest hotel:  


 Limak Lara De Luxe

 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe
 Limak Lara De Luxe

Date de contact
Limak Lara De Luxe 5* Lara
Adresa: Kemeragzi Mevkii Antalya, 07034 Lara, Turcia