Asteria Kremlin Palace 5* Lara | Cazare la Asteria Kremlin Palace 5* Lara

Asteria Kremlin Palace 5*, Lara

Asteria Kremlin Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Asteria Kremlin Palace 5*
Asteria Kremlin Palace ( fostul Hotel Wow Kremlin Palace) este localizat in Kundu si se intinde pe o suprafata de 75.000 m2. Hotelul a fost construit in anul 2003 si renovat in 2011.

Facilitati hotel: Restaurant principal pentru servirea meselor principale in regim bufet, restaurant a ala carte cu specific turcesc, pescaresc, barbecue, japonez, italian, Mexican, international, baruri: Zvezda, Avrora, Arbat, Vitamin, Elegia, Senat Disco, Divo, piscina exterioara, piscina pentru copii, aqua park pentru adulti, piscina pentru copii, piscina interioara pentru copii, plaja private, prosoape, sezlonguri si umbrele la plaja, mini club pentru copii cu servicii de babysitting, bufet pentru copii, mini disco, cinema, jocuri, x-box, picturi pe fata.

Servicii incluse: jocuri la piscina, internet cafe, discoteca pentru copii, discoteca pentru adulti, muzica live, petreceri in gradina, noapte turceasca, volei pe plaja, DJ, gimnastica, aqua gym, fitness in aer liber, darts, boccia, step aerobic, gimnastica de dimineata, billiard, tenis, tenis de masa, baie turceasca, sauna, fitness, squash, catamaran, wind surfing, polo pea pa, sailing, gimnastica in apa, canoe.

Oferta de sejur la Asteria Kremlin Palace 5*

Recomanda acest hotel:  


 Asteria Kremlin Palace

 Asteria Kremlin Palace
 Asteria Kremlin Palace
 Asteria Kremlin Palace
 Asteria Kremlin Palace

Date de contact
Asteria Kremlin Palace 5* Lara
Adresa: Lara