Barcelo La Galea 3* Lanzarote | Cazare la Barcelo La Galea 3* Lanzarote

Barcelo La Galea 3*, Lanzarote

Barcelo La Galea 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Barcelo La Galea 3*
Acest hotel este format dintr-un total de 144 de apartamente și studiouri 112. Oaspeții au, de asemenea, posibilitatea de a se bucura de mare 1500 m² grădini.Complexul oferă un hol cu ​​o recepție de 24 de ore pe zi, (taxa suplimentara), în condiții de siguranță și de schimb valutar. Facilități suplimentare includ un mic supermarket, cu un stand de ziare, un bar în hol, o discotecă, un restaurant tip bufet, precum și un bar la piscină, unde sunt servite gustări. Închiriere de biciclete, precum și un terminal public la Internet (taxa suplimentara) funcție în cadrul instalațiilor. Pentru oaspeții mai tineri există un loc de joacă și club pentru copii disponibile. Un auto-Servicii de spalare (taxa suplimentara) runde off facilitățile din oferta.
Acest complex de apartamente este situat într-o zonă liniștită, la numai 100 m de plaja Las Cucharas și este aproape de centrul orașului Costa Teguise, care oferă mai multe cumpărături și opțiuni de divertisment, precum și transportul public.Complexul este de aproximativ 4 km de Arrecife, în jurul valorii de 12 km de Teguise și la 15 km de aeroportul Lanzarote.
Studiourile includ o baie proprie, o linie telefonică directă (se aplică taxe), închiriere TV satelit / cablu TV, o închiriere în condiții de siguranță, și fie un balcon sau terasă. Apartamentele includ în plus o cameră de zi / dormitor cu o canapea extensibilă, o chicinetă cu un frigider, precum și un dormitor suplimentar.
Opțiunile sportive includ aerobic aqua, petanque, darts, shuffle board, polo pe apă, tenis de masă și biliard (toate la un cost suplimentar).Programul de sezon cu divertisment pentru copii, precum și de divertisment seara, se asigură că nu există niciodată un moment prost de la hotel. Aproape de apartamente, windsurfing și scufundări sunt disponibile la un cost suplimentar.
Toate mesele sunt oferite în stil bufet.

Recomanda acest hotel:  


 Barcelo La Galea

 Barcelo La Galea
 Barcelo La Galea
 Barcelo La Galea