Tanjung Rhu Resort 5* Langkawi-tanjung Rhu | Cazare la Tanjung Rhu Resort 5* Langkawi-tanjung Rhu

Tanjung Rhu Resort 5*, Langkawi-tanjung Rhu

Tanjung Rhu Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tanjung Rhu Resort 5*
Aflat pe insula Langkawi, acest complex oferă piscine în aer liber, 5 opţiuni de luat masa şi un centru spa. Activităţile oferite includ croaziere şi sporturi nautice. Camerele spaţioase au vedere la grădină, piscină sau mare.

Complexul Tanjung Rhu include terenuri de tenis şi un centru de fitness cu saune şi băi de aburi. Alte activităţi disponibile includ excursii de pescuit şi sesiuni de hrănire a vulturilor.
Complexul este la mai puţin de 4 km de satul Air Hangat (Izvoare Calde) şi la doar 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul internaţional din Langkawi.
Prevăzute cu podele din lemn, camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat şi DVD player. Băile private includ o cadă şi facilităţi de duş. Există facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un minibar. Aveţi la dispoziţie room service 24 de ore din 24.
Rhu oferă o experienţă culinară excelentă cu preparate de fuziune orientale-occidentale, în timp ce Sands oferă specialităţi locale şi occidentale la malul mării. Saffron oferă preparate mediteraneene.
Oaspeţii pot răsfoi cărţi sau reviste în timp ce se bucură de ceai şi gustări în sala de lectură. După o baie, puteţi savura mese uşoare şi băuturi la barul Sunset de la piscină.

Recomanda acest hotel:  


 Tanjung Rhu Resort

 Tanjung Rhu Resort
 Tanjung Rhu Resort
 Tanjung Rhu Resort
 Tanjung Rhu Resort