Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+ Langkawi-pantai Teng | Cazare la Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+ Langkawi-pantai Teng

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+, Langkawi-pantai Teng

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+
Complexul Holiday Villa este situat pe plaja Pantai Tengah şi oferă 5 restaurante, un centru spa şi 2 piscine. Unităţile de cazare au balcon privat cu vedere la grădină, la piscină sau la mare.

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi se află la 1 oră de mers cu barca de Kuala Kedah, situat în partea continentală. Complexul este la doar 25 de minute cu avionul de Aeroportul Penang şi la o oră de Kuala Lumpur.

Camerele şi suitele spaţioase de la Holiday Villa Beach Resort au pardoseală din gresie, aer condiţionat şi TV prin satelit. Băile private au cadă. Complexul oferă room service nonstop.

Oaspeţii pot juca tenis sau pot face o baie în piscina spa situată în aer liber. Pe lângă piscina în aer liber, mai există o piscină interioară pentru femei. Sunset Karaoke oferă o colecţie de melodii în diferite limbi.

Înconjurat de o grădină tropicală, restaurantul Lagenda este deschis nonstop şi oferă o varietate de preparate locale şi internaţionale. Barul Sunset serveşte diferite gustări, salate şi deserturi, iar Matahari Lounge oferă muzică live. Noul LaVilla Poolclub & Restaurant oferă o piscină infinită, un bar și divertisment nocturn.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,5 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Centru SPA
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi
 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi
 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Date de contact
Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 3*+ Langkawi-pantai Teng
Adresa: Lot 1698, Jalan Pantai Tengah, 07000 Langkawi, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 4-952 9999