Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4* Langkawi-pantai Cena | Cazare la Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4* Langkawi-pantai Cena

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4*, Langkawi-pantai Cena

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4*

Având o plajă privată, Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi oferă sejururi relaxante în mijlocul grădinilor amenajate din Pantai Tengah. Acest complex de pe malul mării adăpostește, de asemenea, 2 piscine în aer liber și 4 opțiuni de luat masa. Accesul la internet WiFi și parcarea sunt disponibile gratuit.

Camerele elegante sunt bine amenajate, cu balcoane private cu vedere la grădină, piscină sau la mare. În plus, include TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Baia privată include duș și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul Lagenda, deschis non-stop, oferă o gamă largă de preparate locale și internaționale. Tropical Bach Bar, de pe malul mării, servește o varietate de băuturi, iar Matahari Lounge oferă muzică live. LaVilla Poolclub & Restaurant are un bar și divertisment nocturn.

Oaspeții pot juca o partidă de tenis sau se pot bucura de un tratament relaxant la spa. Personalul de la recepție vă poate ajuta să organizați excursii de o zi și activități sportive nautice. Facilităţile includ spălătorie şi serviciu de menaj zilnic gratuit.

Cenang Mall și plaja Cenang sunt la 4 km de complex, iar Underwater World Langkawi se află la 400 de metri. Aeroportul internațional Langkawi este la 13 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi
 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi
 Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Date de contact
Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi 4* Langkawi-pantai Cena
Adresa: Lot 1698 Pantai Tengah, Mukim Kedawang,, 07000 Pantai Cenang, Malaezia