Favehotel Cenang Beach Langkawi 4* Langkawi-pantai Cena | Cazare la Favehotel Cenang Beach Langkawi 4* Langkawi-pantai Cena

Favehotel Cenang Beach Langkawi 4*, Langkawi-pantai Cena

Favehotel Cenang Beach Langkawi 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Favehotel Cenang Beach Langkawi 4*
Situat pe plaja Cenang, favehotel Cenang Beach Langkawi găzduieşte opţiuni de luat masa şi o piscină în aer liber cu o terasă la soare pe acoperiş. Camerele pline de stil sunt dotate cu acces gratuit la internet WiFi.

favehotel Cenang Beach Langkawi este la 10 minute de mers cu maşina de Underwater World Langkawi, Makam Mahsuri şi Muzium Laman Padi. Proprietatea se află la 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Langkawi. Orăşelul Kuah este la 30 de minute de mers cu maşina.

Camerele moderne includ apă îmbuteliată gratuită şi sunt dotate cu aer condiţionat şi TV LCD cu canale prin satelit. Oferă o baie privată cu duş şi un seif personal. La cerere sunt disponibile facilităţi de călcat şi un uscător de păr.

Oaspeţii se pot bucura de un masaj spa relaxant sau pot face o baie în piscina în aer liber. Recepţia deschisă nonstop asigură asistenţă pentru depozitarea bagajelor. Parcarea este gratuită.

Cafeneaua serveşte gustări uşoare, în timp ce barul oferă băuturi răcoritoare.

Recomanda acest hotel:  


  Favehotel Cenang Beach Langkawi

  Favehotel Cenang Beach Langkawi
  Favehotel Cenang Beach Langkawi
  Favehotel Cenang Beach Langkawi