The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+ Langkawi-kuah Town | Cazare la The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+ Langkawi-kuah Town

The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+, Langkawi-kuah Town

The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+
The Westin Langkawi Resort & Spa are 4 piscine în aer liber, 6 restaurante și un centru de recreere. Această proprietate de pe malul mării oferă sejururi relaxante, cu WiFi gratuit în camere. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Camerele elegante au interioare moderne și nuanțe liniștitoare. Fiecare unitate bine amenajată este dotată cu TV cu plasmă, minibar și turndown service. Baia contemporană privată include duș cu efect de ploaie și articole de toaletă de lux. Anumite unități sunt dotate cu balcon și piscină privată.

Tide servește mese informale și o varietate de fructe de mare proaspete, iar restaurantul Seasonal Tastes este specializat în alimentație sănătoasă. Puteți savura gustări ușoare și băuturi înviorătoare la barul de la piscină Breeze Lounge and Splash. Se pot aranja mese private.

Oaspeții pot merge la centrul de recreere pentru o rundă de piscină sau un joc de squash. Personalul de la biroul de turism vă poate ajuta să organizați un tur cu bicicleta sau o plimbare pe insulă. Adulții se pot alătura unei sesiuni de yoga dimineața, în timp ce copiii explorează plaja prin programul copiilor.

Centrul comercial Langkawi Fair este la 1,8 km de complex, iar docul Kuah se găsește la 1,1 km. Aeroportul internațional Langkawi se află la 20 km de The Westin Langkawi Resort & Spa.

Recomanda acest hotel:  


 The Westin Langkawi Resort & Spa

 The Westin Langkawi Resort & Spa
 The Westin Langkawi Resort & Spa
 The Westin Langkawi Resort & Spa
 The Westin Langkawi Resort & Spa

Date de contact
The Westin Langkawi Resort & Spa 4*+ Langkawi-kuah Town
Adresa: Jalan Pantai Dato Syed Omar, 07000 Kuah, Malaezia