Aqua Dome 4* Langenfeld | Cazare la Aqua Dome 4* Langenfeld

Aqua Dome 4*, Langenfeld

Aqua Dome 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Aqua Dome 4*
Localizare: este situat într-un loc liniştit, înconjurat de Alpii Otztaler, la 800 m de zona comercială, 23 km de gară, 72 km de aeroportul Innsbruck.
Facilităţi: recepţie, bar, lobby, cameră cu şemineu, bibliotecă cu internet, lift, parcare, garaj (140 locuri, gratuit), sală de mese cu terasă, restaurant bistro a-la-carte, gazon pentru plajă.
Cazare: în camere dotate cu grup sanitar propriu (cadă/duş,wc), uscător de păr, halat de baie, conectare internet gratuit, radio, sat tv, minibar cu răcoritoare gratuite, seif, telefon, balcon. Camerele family: 2 camere pentru 4 persoane, 2 camere conectate. Zilnic fructe proaspete în camere.
Fitness/Wellness: piscine interioare, 2 piscine mari şi una pentru activităţi de fitness, piscină exterioară, sală de fitness (acces permis de la 15 ani) cu aparate cardio, gimnastică, aerobic, diagnostizare, 4 saune, 3 băi de aburi, cameră de relaxare, water world, saună (acces permis de la 14 ani), peşteră de gheaţă, grădină, peşteră salină, whirpool.
Club pentru copii “Alpine Noah’s Ark” cu piscină , 90 metri de diapozitive, diferite camere de joacă, Mini-Emotion: 2-6 ani, Kids-Emotion: 7-13 ani.
Club pentru copii cu cameră de joacă, baby cot şi cameră pentru tineri. Babysitter la “Alpen-Ache-Noah”, animaţii pentru copii de la 3-13 ani zilnic de la 11.00 până la 18:00 (sâmbătă şi duminică de la 10:00 până la 18:00). În hotel babysitter disponibil pentru copii până la 12 ani, zilnic de la ora 14:00 până la 18:00.
Orar de funcţionare: piscina: zilnic de la ora 7:00 până la 22:00 ; sauna zilnic de la ora 10:00 până la 21:30; sala de fitness zilnic de la ora 8:00 până la 21:30.
Contra cost: solar, masaj, Spa Morgentau cu băi, cosmetică, coafor, diferite tratamente. VIP Club cu mâncăruri, băuturi şi snackuri, piscină proprie şi cameră de relaxare, cameră pentru meditaţii cu paturi cu apă în stil Feng Shui. Accesul interzis sub 16 ani.
Masa: demipensiune cu mic dejun bufet generos cu mâncăruri reci şi calde, cu chifle organice, cină cu 4 feluri, cu meniu la alegere (3 meniuri posibile), bufet de salate, diferite seri tematice.
Servicii, sport şi agrement: zilnic drumeţii organizate cu ghid, nordic walking şi alte sporturi cu ghid (contra cost), închirieri de biciclete, zilnic muzică în holul hotelului.
Animale de companie: 20 EUR/zi (cu rezervare prealabilă).
Se acceptă cărţi de credit Visa, American Express, Diners Club, Master Card.
Accesibil persoanelor cu handicap locomotor.

Recomanda acest hotel:  


 Aqua Dome

 Aqua Dome
 Aqua Dome
 Aqua Dome
 Aqua Dome
 Aqua Dome