Rebis International 3* Lacu Sarat | Cazare la Rebis International 3* Lacu Sarat

Rebis International 3*, Lacu Sarat

Rebis International 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rebis International 3*
Hotel Rebis International este localizat in statiunea balneara Lacu Sarat, aceasta unitate de cazare se caracteriseaza fata de celelalte hoteluri prin 4 cuvinte si anume: Stil, Confort, Rafinament, Eleganta pentru orice anotimp si toate gusturile !

Deschiderea Hotel Rebis International in anul 2013 a avut ca scop oferirea unei unitati de cazare de 3 stele unde iti poti petrece vacanta intr-o atmosfera calda atat pentru turistii straini, cat si pentru cei romani.
Avand in vedere tipul unitatilor de cazare existente in statiunea Lacu Sarat care au un nivel de confort ce se incadreaza la categoria 2*, Hotel Rebis International este singurul hotel ce ofera o gama larga de servicii de cea mai inalta calitate din statiune, unitate de cazare ce se incadreaza la categoria 3*. Rebis International este destinatia ideala pentru recreere, venirea in Statiunea Lacu Sarat pentru realizarea unor tratamente si pentru orice sejur de afaceri sau intalniri de afaceri.

Turistii cazati in Hotelul Rebis pot efectua tratamente in bazale de tratament din Statiunea Lacu Sarat, ce sunt dotate cu aparatura si instalatii moderne pentru tratarea unei game variate de afectiuni cum sunt bolile ginecologice, afectiuni degenerative, inflamatorii si reumatismale.
Cei care ajung la aceasta statiune pot vizita manastirea din Lacu Sarat ce poarta hramul Sfantului Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon. Biserica manastirii este realizata din lemn, in stil maramuresean ce se ridica pana la 24 metri. La interior, biserica este decorata cu icoane pictate.
Pozitionarea Hotelului Rebis este pe Aleea Centrala, nr. 13, unde puteti ajunge cu numeroase mijloace de transport comun.

Hotelul gazduieste un restaurant unde turistii pot servi preparate atat din bucataria traditionala precum si cea internationala.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Rebis International

 Rebis International
 Rebis International
 Rebis International
 Rebis International
 Rebis International
 Rebis International
 Rebis International

Date de contact
Rebis International 3* Lacu Sarat
Adresa: Aleea centrala nr 13, Lacu Sarat.