Casa De Campo Resort & Villas 5* La Romana | Cazare la Casa De Campo Resort & Villas 5* La Romana

Casa De Campo Resort & Villas 5*, La Romana

Casa De Campo Resort & Villas 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa De Campo Resort & Villas 5*
Acest complex de 2800 de hectare, situat pe malul Mării Caraibilor, cuprinde o replică în mărime naturală a unui sat mediteranean din secolul al XVI-lea şi a unui amfiteatru. La Aeroportul Internațional La Romana se poate ajunge traversând autostrada 3.

Camerele de la Casa de Campo au mobilier din mahon şi balcon sau terasă privată. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit și TV cu ecran plat. Camerele includ un dulap mare și o zonă de dressing privată cu o chiuvetă din marmură neagră.

Restaurantele complexului includ Beach Club by Le Cirque, care servește fructe de mare şi fripturi la grătar, La Cana by Il Circo, care oferă preparate internaționale, La Casita at the Marina, specializat în bucătărie spaniolă rafinată, La Piazzetta, situat în Altos de Chavon şi restaurantul Lago, deschis pentru micul dejun.

Oaspeții hotelului au la dispoziție un vehicul cu o capacitate de 4 persoane, ideal pentru vizitarea complexului. Aceștia pot practica numeroase activități, inclusiv sporturi nautice şi echitație sau pot profita de terenul de golf, Teeth of the Dog. Complexul are un centru spa şi organizează spectacole de noapte. În plus, facilitățile includ o plajă privată, un port de agrement mare, terenuri de tenis şi polo, precum şi 3 terenuri de golf profesioniste.

Complexul Casa de Campo este la 4 km de centrul orașului La Romana şi la doar 1,6 km de stadionul de baseball din Puerto La Romana. Casa de Campo Resort and Villas se află la doar 45 minute de mers cu mașina pe autostrada Autovia Coral de Aeroportul Internațional Punta Cana.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Casa De Campo Resort & Villas

 Casa De Campo Resort & Villas
 Casa De Campo Resort & Villas
 Casa De Campo Resort & Villas

Date de contact
Casa De Campo Resort & Villas 5* La Romana
Adresa: Carretera La Romana - Higuey, 22000 La Romana, Republica Dominicană
Telefon: +1 866 818 4966