Montane 3* La Massana | Cazare la Montane 3* La Massana

Montane 3*, La Massana

Montane 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Montane 3*
*** LOCALIZARE : Hotelul MONTANE, situat in statiunea de schi Arinsal, oferă oaspeților acces direct la telecabina care urca pana la stațiunea de schi Vallnord, făcându-l ideal pentru partiile din Pirinei.

*** CAMERE: Hotelul MONTANE cuprinde un total de 27 de camere si este construit în piatră și stilul tipic de lemn de cabana de munte. Toate camerele standard se bucură de vederi la munte. Acestea sunt dotate cu o baie privată cu un uscător de păr și oferă 2 paturi de o persoană.
Acestea sunt dotate cu un telefon, un televizor, acces la internet, un seif și încălzire centrala.

*** FACILITATIi : In sezonul de iarna, Hotelul MONTANE ofera facilitati precum vestiare schi, iar în timpul verii pot explora peisajul minunat verde care înconjoară satul. Vizitatorii pot termina ziua cu o băutură relaxantă în barul primitor sau se pot bucura de o masă în restaurantul din incintă.
Alte facilitati oferite pentru oaspeți : include o zona de lobby, cu o recepție de 24 de ore pe zi și check-out de serviciu, seif și acces la lift. Oaspeții au acces la Internet la dispoziția lor și pot profita de asemenea de room service. Parcarea este disponibila pentru cei care sosesc cu mașina.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Montane

 Montane
 Montane
 Montane
 Montane

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie