Marvel Arinsal 3* La Massana | Cazare la Marvel Arinsal 3* La Massana

Marvel Arinsal 3*, La Massana

Marvel Arinsal 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Marvel Arinsal 3*
*** LOCALIZARE: Hotelul MARVEL ARINSAL este situat în inima Văii Arinsal (la 1450 de metri în altitudine), la 9 km de Andorra la Vella și la 200 de metri de pârtiile de schi Arinsal.

*** CAMERE: Hotelul MARVEL ARINSAL dispune de 92 de camere complet renovate: 43 de camere standard (2 camere de 1 persoana, 34 duble si 7 triple) și 49 camere superioare(14 camere duble, 23 triple, 8 cvadruple si 4 cvintuple) . Camerele au: telefon cu prefix direct, TV prin satelit, baie completă cu uscător de păr.

*** FACILITATI: Hotelul MARVEL ARINSAL pune la dispozitia clientilor sai si un centru de fitness cu piscină încălzită, saună, hamam, baie și solar, terasă, punct de acces la internet, bar, restaurant tip bufet cu o capacitate de 220 de persoane, cafenea, sală de conferințe cu vederi panoramice și o terasă, sală de jocuri cu masă de biliard și TV prin satelit, disco-pub, sală de jocuri
locuri de parcare limitate în aer liber, parcare interioară(tarif suplimentar).
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Marvel Arinsal

 Marvel Arinsal
 Marvel Arinsal
 Marvel Arinsal
 Marvel Arinsal

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie