Kuta Central Park 4* Kuta Beach | Cazare la Kuta Central Park 4* Kuta Beach

Kuta Central Park 4*, Kuta Beach

Kuta Central Park 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kuta Central Park 4*
Kuta Central Park Hotel este o proprietate modernă în stațiunea tropicală Kuta, cu piscină în aer liber, piscină pentru copii, centru spa și WiFi gratuit. Oaspeții pot folosi sala de sport sau pot juca biliard. Proprietatea include terenuri de joacă în interior și în aer liber. Are parcare gratuită, restaurant și recepție deschisă nonstop. Există un serviciu gratuit de transfer programat la plaja Kuta și Legian Center.

Hotelul Kuta Central Park se află la aproximativ 6 km de aeroportul internațional Ngurah Rai. Restaurantele din Kuta și Legian se găsesc la cel mult 10 minute cu mașina.

Camerele moderne oferă o atmosferă plăcută, cu culori deschise și picturi murale frumoase. Acestea includ aer condiționat peste tot. Fiecare oferă TV prin satelit, minibar și cutie de valori.

Hotelul are centru de afaceri, iar oaspeții se pot bucura de tratamente la Tunjung Spa, care oferă saună și cadă cu hidromasaj.

Puteți să savurați mâncăruri locale și internaționale la restaurantul hotelului, care oferă room service. Pizzeria Lotus oferă o selecție de pizza coaptă în cuptor cu lemne. De asemenea, oferă zilnic mic dejun.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Kuta Central Park

 Kuta Central Park
 Kuta Central Park
 Kuta Central Park