Grand Inna Kuta 4* Kuta Beach | Cazare la Grand Inna Kuta 4* Kuta Beach

Grand Inna Kuta 4*, Kuta Beach

Grand Inna Kuta 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Inna Kuta 4*
Oferind cazare de calitate în cartierul de cumpărături, litoraluri, viață de noapte din Bali, Grand Inna Kuta este o alegere populară atât pentru turişti cât şi pentru călătorii de afaceri. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Pentru vizitare şi atracţii locale, cineva nu trebuie să caute mai departe deoarece hotelul se bucură de proximitatea Kuta Scuar, Kuta târg artă, Waterbom Parc.

La Grand Inna Kuta, niciun efort nu este precupeţit pentru a face oaspeţii să se simtă confortabil. Pentru aceasta, hotelul oferă cele mai bune servicii şi dotări. În timp ce sunt cazaţi în această locaţie minunată, oaspeţii se pot delecta cu babysitting, 24-ore recepţie, Wi-Fi în zone publice, coffee shop, curăţătorie uscată.

Grand Inna Kuta găzduieşte 321 dormitoare. Toate sunt amenajate cu gust iar majoritatea sunt dotate pentru a furniza servicii plăcute cum ar fi acces internet wireless (gratuit), cabină de duş, apă îmbuteliată gratuită, uscător de păr, balcon/terasă. Fie că eşti pasionat de fitness sau doar cauţi un mod de relaxare după o zi grea, vei fi încântat de facilităţile de recreere de top cum ar fi terenuri tenis, masaj, piscină (copii), piscină exterioară, tenis de masă. Facilităţi superbe şi o locaţie excelentă fac din Grand Inna Kuta locul perfect pentru a te delecta cu sejurul dvs. din Bali.

Recomanda acest hotel:  


 Grand Inna Kuta

 Grand Inna Kuta
 Grand Inna Kuta
 Grand Inna Kuta