Maya 5* Kuala Lumpur | Cazare la Maya 5* Kuala Lumpur

Maya 5*, Kuala Lumpur

Maya 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Maya 5*
Hotelul Maya este situat vizavi de turnurile gemene Petronas din Kuala Lumpur, la 5 minute de mers cu maşina de Centrul de Convenţii din Kuala Lumpur şi de centrul comercial Pavilion Mall. Hotelul oferă o piscină interioară şi acces gratuit la internet WiFi.
Toate camerele au aer condiţionat, TV prin cablu cu canale internaţionale şi chinezeşti, minibar şi seif privat. Baia privată de sticlă include cadă, articole de toaletă gratuite şi duş. Se oferă şi papuci.
Hotelul pune la dispoziţie un serviciu gratuit de majordom cu program nonstop, room service disponibil nonstop şi servicii de masaj disponibile la Anggun Spa. Oaspeţii au la dispoziţie un centru de afaceri şi un birou de turism.
La Anggun Café se servesc gustări organice. Restaurantul Still Waters oferă specialităţi din bucătăria japoneză. Printre alte opţiuni de luat masa se numără restaurantul-braserie Maya şi cafeneaua Tamah Rama. Lounge-ul din hol şi Sky Lounge servesc băuturi. Personalul este amabil şi poate conversa în limbile engleză, chineză şi malaeziană.
Hotelul Maya este la aproximativ 72 km de Aeroportul Internaţional Kuala Lumpur.

Recomanda acest hotel:  


 Maya

 Maya
 Maya
 Maya
 Maya