Carribean Club Bonaire 3* Kralendijk | Cazare la Carribean Club Bonaire 3* Kralendijk

Carribean Club Bonaire 3*, Kralendijk

Carribean Club Bonaire 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Carribean Club Bonaire 3*
Caribbean Club este un complex mic şi liniştit aflat în mijlocul naturii, aproape de punctele de scufundări din nord, la poalele dealurilor de pe insula Bonaire. Este situat chiar pe malul mării, la doar 6 km de centrul oraşului Kralendijk.

Complexul are 2 piscine cu terasă la soare, un restaurant şi facilităţi de bucătărie.

Toate suitele, studiourile şi căsuţele complexului Caribbean Club Bonaire au o verandă privată, aer condiţionat şi facilităţi pentru prepararea de cafea.

Puteţi savura preparate din bucătăria internaţională la restaurantul complexului Caribbean Club, care este deschis pentru mic dejun, prânz şi cină. Vă puteţi bucura de băuturi la barul de lângă piscină.

Proprietatea are un magazin cu echipament de scufundări, iar coasta din jur este ideală pentru scufundări şi snorkelling. Caribbean Club Bonaire poate facilita organizarea de activităţi şi vizitarea obiectivelor turistice.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kralendijk! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Carribean Club Bonaire

 Carribean Club Bonaire
 Carribean Club Bonaire
 Carribean Club Bonaire