Carlise Bay Club 6* Kralendijk | Cazare la Carlise Bay Club 6* Kralendijk

Carlise Bay Club 6*, Kralendijk

Carlise Bay Club 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Carlise Bay Club 6*
Una dintre cele mai bune statiuni iubit în Insulele Caraibe, situat pe o plajă fabulos şi completată prin fondul său de tropical rainforest-dealuri acoperite, aceasta este imaginea de carte poştală de lux chic, unul dintre "" locurile care urmează să fie văzut în Insulele Caraibe.

Locuri de cazare variază de la Suites Ocean rafinate, care sunt ideale pentru cuplurile cu cel mai mare de trei camere Suites Carlisle şi viaţa de familie Suites Beach. Ei iubesc copiii de toate vârstele aici, de fapt, ele sunt tratate ca drepturi de autor cu mini-halat de baie şi cadou la sosire şi la Dulapuri cu jucărie pe plajă.

Fie că sunteţi savura cocktailuri de la piscină, la soare pe plaja sau se complac într-un tratament spa la 17000 de metri patrati ca Zen-Spa albastru, statiunea debordeaza o sofisticare stabilite-back şi farmecul care este ameţitoare.

Afisează mesajele scrise de grave trebuie să încercaţi să-Est, renumit pentru ei pan-asiatice arome, sau capul în jos pentru Indigo pe plaja pentru fructe de mare proaspete şi tariful uşoare şi sănătoase. Nu rataţi gratar vineri seara pe plaja, pentru produsele alimentare fabulos sub un baldachin de stele strălucitoare.

Recomanda acest hotel:  


 Carlise Bay Club

 Carlise Bay Club
 Carlise Bay Club
 Carlise Bay Club

Date de contact
Carlise Bay Club 6* Kralendijk
Adresa: Antigua - Caraibe