The Magellan Sutera 4*+ Kota Kinabalu | Cazare la The Magellan Sutera 4*+ Kota Kinabalu

The Magellan Sutera 4*+, Kota Kinabalu

The Magellan Sutera 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Magellan Sutera 4*+
The Magellan Sutera, parte din luxosul complex Sutera Harbour, oferă un teren de golf cu 27 de găuri, o serie de piscine de dimensiuni olimpice şi cu forme neregulate, 14 opţiuni culinare şi 2 centre spa.

Sutera Magellan este situat la doar 10 minute distanţă de Aeroportul din Kota Kinabalu. Oraşul Kota Kinabalu se află la 5 minute cu maşina de hotel.

Camerele hotelului Magellan Sutera sunt decorate cu mobilier din lemn, sunt spaţioase şi au aer condiţionat şi uşi mari de sticlă, care se deschid către un balcon privat. Toate includ TV prin cablu/prin satelit, un minibar şi o baie modernă, prevăzută cu o cabină de duş.

Vă puteţi antrena în centrul de fitness, puteţi viziona filme în mini-cinematograf sau puteţi juca bowling pe pista de bowling a hotelului. Aveţi la dispoziţie o fâşie privată de plajă cu nisip alb.

Restaurantul Five Sails oferă o gamă de bufete la micul dejun şi la cină, însoţite de vin spumant, servit fără limită de consum. În plus, celelalte restaurante ale complexului oferă mâncăruri italiene şi preparate din fructe de mare.

Recomanda acest hotel:  


 The Magellan Sutera

 The Magellan Sutera
 The Magellan Sutera
 The Magellan Sutera
 The Magellan Sutera
 The Magellan Sutera

Date de contact
The Magellan Sutera 4*+ Kota Kinabalu
Adresa: No 1 Sutera Harbour Boulevard, 88100 Kota Kinabalu, Malaezia