Shangri La Tanjung Aru Beach 5* Kota Kinabalu | Cazare la Shangri La Tanjung Aru Beach 5* Kota Kinabalu

Shangri La Tanjung Aru Beach 5*, Kota Kinabalu

Shangri La Tanjung Aru Beach 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Shangri La Tanjung Aru Beach 5*
Complexul Shangri-La Tanjung Aru, câştigător a multiple premii acordate de o serie de reviste de agrement de primă clasă, oferă condiţii de lux de 5 stele, cum ar fi centrul spa CHI de talie mondială, 7 opţiuni culinare şi o piscină în aer liber, prevăzută cu jeturi de apă.

Puteţi admira privelişti impresionante ale oceanului şi ale munţilor de pe balcoanele private, prevăzute cu locuri în aer liber. Băile luxoase au căzi şi cabine separate de duş. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.
Shangri-La are o plajă privată, unde puteţi practica câteva sporturi acvatice, un teren de golf cu 9 găuri şi o zonă mare pentru joacă, prevăzută cu tobogane cu apă şi o piscină pentru copii. Centrul spa CHI, amplasat pe o insulă privată, oferă masaje relaxante.
Printre opţiunile culinare ale complexului Tanjung Aru se numără restaurantul italian Peppino, care a fost premiat, şi localul Shang Palace, renumit pentru sortimentul său de dim sum. Borneo Lounge and Bar oferă băuturi răcoritoare şi programe live de divertisment.
Shangri-La's Tanjung Aru Resort & Spa, înconjurat de peisaje tropicale, se află la 10 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Kota Kinabalu. Singapore, Hong Kong şi Kuala Lumpur se găsesc la 2,5 ore de zbor de acesta.

Recomanda acest hotel:  


 Shangri La Tanjung Aru Beach

 Shangri La Tanjung Aru Beach
 Shangri La Tanjung Aru Beach
 Shangri La Tanjung Aru Beach
 Shangri La Tanjung Aru Beach