Vila Nika 2* Kopaonik | Cazare la Vila Nika 2* Kopaonik

Vila Nika 2*, Kopaonik

Vila Nika 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Nika 2*
Localizare: Vila Nika Kopaonik se gaseste in plin centrul statiunii, in imediata apropiere a partiei Karaman si a Hotelului Grand.
Unitatea de cazare deschisa in 2012, apartamentele sunt complet amenajate pentru a oferi un sejur confortabil turistilor.
Vila Nika este situata in spatele Vilei RajĀ  si accesul cu masina este posibil pana la vila. In sezonul de schi, in cladire se poate intra/iesi direct de pe partia de schi. Depozitul de schi se gaseste la parterul cladirii si are intrare/iesire separata. Depozitul este echipat cu dulapuri metalice separate .
Vila Nika Kopaonik are 5 apartamente confortabile.
Patru apartamente au aceiasi structura (4+1) si suprafata, incalzire central, apa calda.
Fiecare apartament poate gazdui maxim 6 persoane,au o suprafata de 42 mp cu balcon, camera de zi confortabila, dormitor separat cu pat matrimonial si baie (cu cabina de dus). Camera de zi este formata dintr-o chicineta complet echipata, loc de luat masa, canapea extensibila tip coltar (dimensiuni desfasurata 160x220cm) si doua paturi separate de o persoana (90x200cm).
Un apartament este un duplex, are structura de 4 + 1 + 3, cu o suprafata totala de 60 mp, cu o capacitate de 7-9 persoane si este situat la ultimul nivel, cu vedere la strada. Nivelul inferior are 43mp, cu balcon, aceeasi structura ca apartamente 1-4., are un dormitor separat cu un pat matrimonial si o camera de zi cu bucatarie si loc de luat masa, canapea tip coltar extensibila si paturi separate de o persoana. La ultimul etaj se gaseste un alt dormitor, cu suprafata de 17 mp cu 3 paturi. Apartamentul are o baie cu dus si WC.
Fiecare apartament are WiFi, TV LED (32 inch), cu TV prin cablu, dulapuri, masuta de cafea

Recomanda acest hotel:  


 Vila Nika