VILA JELICA - TRESKA 3* Kopaonik | Cazare la VILA JELICA - TRESKA 3* Kopaonik

VILA JELICA - TRESKA 3*, Kopaonik

VILA JELICA - TRESKA 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii VILA JELICA - TRESKA 3*
Vila Jelica este situata la aproximativ 1500 de metri altitudine, in Treska, la 6 km de centrul turistic Kopaonik.
Vila Jelica este construita pe patru nivele si detine: 3 camere de lux, 5 apartamente de lux si 4 apartamente de lux pe 2 etaje, receptie, mini cafenea, gradina, depozit de schiuri si locuri de parcare.
Apartamente tip studio au o mini-bucatarie echipata cu toate aparatele necesare (frigider, aragaz, cuptor cu microunde), vesela si tacamuri. In apartament se afla o masa cu patru scaune, TV LCD, canapea extensibila, pat matrimonial si un dulap spatios. Baia are cabina de dus.
Apartamente de lux, sunt formate din doua camere spatioase conectate printr-un coridor in care exista un dulap pentru schiori. Dormitorul are pat matrimonial, masuta pentru cosmetice, noptiere si fotoliu care poate fi folosit optional ca un pat pentru o persoana. Referitor la paturi, in camera de zi se gaseste un pat de o persoana si o canapea extensibila. Unitatea de cazare are TV LCD, mini-bucatarie echipata cu toate aparatele necesare (frigider, aragaz, cuptor cu microunde), vesela si tacamuri. Masa este pentru sase persoane. Baia are cabina de dus. Apartamentele au o terasa frumoasa (cu exceptia celor de la parter).
Apartamente de lux pe doua etaje, (2 a cate 44m2 si doua a cate 58m2) sunt repartizate pe doua niveluri. In partea de jos a duplexului este o camera de zi cu TV LCD, mini bucatarie cu toate aparatele necesare (frigider, aragaz, cuptor cu microunde), tacamuri si vesela. Masa este pentru sase persoane. De asemenea, la nivelul inferior se gaseste o canapea si un fotoliu extensibil. Baia are cabina de dus, iar terasa ofera o vedere frumoasa a peisajelor Kopaonik-ului. La nivelul superior se afla dormitorul cu un pat matrimonial si un pat pentru o singura persoana, o masa de cosmetice si noptiere. Dulapurile sunt repartizate atat la primul cat si al doilea nivel.

Recomanda acest hotel:  


 VILA JELICA - TRESKA