Barcelo City Centre 4* Koln | Cazare la Barcelo City Centre 4* Koln

Barcelo City Centre 4*, Koln

Barcelo City Centre 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Barcelo City Centre 4*
Standardul înalt al hotelului First Class (4 stele) se poate observa în fiecare din cele 307 camere amenajate confortabil.
Fiind situat foarte aproape de autostradă (3,0 km), se poate ajunge cu maşina relativ uşor.
Vă puteţi conecta la internet printr-o conexiune din camera dumneavoastră sau prin WLAN (zona publică a hotelului). Pentru toate dorinţele, vă stă cu plăcere la dispoziţie room service-ul. Hotelul oferă locuri de parcare proprii.
O masă de scris, un seif, un uscător de păr, precum şi un radio aparţin bineînţeles dotării camerei. În halatul de baie pregătit pentru dumneavoastră ajungeţi destul de relaxaţi la salonul de masaj. Camera dumneavoastră dispune de TV şi telefon. Instalaţia de climatizare din camera dvs. de hotel vă asigură temperaturi confortabile. Potoliţi-vă setea, folosind minibarul din cameră. Televizorul permite recepţie Pay TV. În acest hotel, puteţi să rezervaţi şi o cameră pentru nefumători (dacă este disponibilă).
Relaxaţi-vă în sauna cu solar proprie hotelului - în plus, vă stă la dispoziţie o baie de aburi. Oaspeţii sportivi se vor bucura de piscină şi de sala de fitness. Lăsaţi-vă în voia unui tratament de înfrumuseţare direct în cadrul hotelului. Cu ajutorul bicicletelor de închiriat proprii hotelului sunteţi independenţi - plecaţi în expediţie!
Bucuraţi-vă de preparatele culinare oferite de restaurantul hotelului - acestea sunt adecvate şi pentru diabetici şi vegetarieni. Seara vă întâmpinăm la barul hotelului.

Recomanda acest hotel:  


 Barcelo City Centre

 Barcelo City Centre
 Barcelo City Centre
 Barcelo City Centre