Tisara Villas 4* Koggala | Cazare la Tisara Villas 4* Koggala

Tisara Villas 4*, Koggala

Tisara Villas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tisara Villas 4*
Trisara, în sanscrită înseamnă "grădină a treia în Rai" este statiunea cea mai intimă şi exclusivă de Sud-Est Asia & spa. Adăpostit peste noastră golf privată, la doar 15 minute de Aeroportul International Phuket, statiunea este ascuns printre jungla tropicala luxurianta, cu toate oferind cazare piscine private, vederi dramatice la mare şi un adevărat simţ al vieţii private.

Staţiunile de 39 vile de piscină şi de apartamente stau deasupra golfului, adiacente la punţile restaurant pe malul mării şi la bar şi cele 18 locuinţe mai mari sunt o celebrare de lux tropicale. Fiecare dintre locuinte este o proprietate privata compus stil, cu între două şi cinci dormitoare, bucatarii privat, 20 de bazine de metru şi bucătari dedicate şi personalul de serviciu care oferă un adevărat simţ al ospitalităţii Thai.

Deşi se ocupă de peste 2 km de coastă privat, Trisara se simte mic, intim si extrem de luxos.Întreaga staţiune este un sanctuar al vieţii private, spaţiu şi gust simplu cu bun serviciu prestat de o echipa de oameni calzi, grijulii care ospitalitate în vedere ca o bucurie.

Numeroase premii recente includ fiind votat "Cel mai bun Resort & Leisure întreaga lume Cel mai bun Resort în Asia de Sud Est, 2009 de către cititorii Ghidul Gallivanters"

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Tisara Villas

 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas
 Tisara Villas

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie