SHERWOOD EXCLUSIVE 5* Kemer | Cazare la SHERWOOD EXCLUSIVE 5* Kemer

SHERWOOD EXCLUSIVE 5*, Kemer

SHERWOOD EXCLUSIVE 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii SHERWOOD EXCLUSIVE 5*
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Oferind facilităţi generoase şi unice speciale pentru copii, Sherwood Exclusive Kemer are o zonă special amenajată cu proiecţii de filme, camere de dormit pentru copii şi o varietate de camere de joacă. Există şi piscine pentru copii. Sunt disponibile şi activităţi ecologice, cum ar fi plantare de copaci şi flori.

Pe lângă un restaurant special pentru copii şi un loc de joacă, sunt disponibile şi activităţi de creaţie, cum ar fi origami, cursuri de gătit, ateliere de artizanat şi jocuri puzzle pentru a vă păstra copiii în activitate pe durata sejurului la Sherwood Exclusive Kemer.

La cerere şi la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de babysitting şi de spălătorie. De asemenea, se oferă gratuit cadă, pătuţ şi scaun înalt pentru copii. Printre alte facilităţi pentru copii se numără încălzitor de biberoane şi blender pentru prepararea hranei.

Hotelul oferă servicii ultra all inclusive, care cuprind mese la toate restaurantele, precum şi anumite băuturi. Oaspeţii au la dispoziţie restaurante à la carte care servesc specialităţi turceşti, italiene, chinezeşti sau pe bază de peşte. Barurile oferă pe tot parcursul zilei o varietate de băuturi alcoolice şi fără alcool.

Centrul oraşului Antalya se află la 40 km, iar Aeroportul Antalya este situat la 45 km de Sherwood Club Kemer.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif

Oferta de sejur la SHERWOOD EXCLUSIVE 5*

Recomanda acest hotel:  


 SHERWOOD EXCLUSIVE

 SHERWOOD EXCLUSIVE
 SHERWOOD EXCLUSIVE
 SHERWOOD EXCLUSIVE

Date de contact
SHERWOOD EXCLUSIVE 5* Kemer
Adresa: Sakip Sabanci Cad. No:37 Goynuk, 07994 Goynuk, Turcia