BLUE SKY 4*+ Kemer | Cazare la BLUE SKY 4*+ Kemer

BLUE SKY 4*+, Kemer

BLUE SKY 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii BLUE SKY 4*+
Hotelul all inclusive Blue Sky este situat pe litoral şi oferă o zonă de plajă privată cu nisip pe malul Mării Mediterane şi un restaurant pe acoperiş, cu vedere la plaja Alanya. Hotelul se află la 2 km de centrul oraşului Alanya.
Toate camerele Hotelulului Blue Sky sunt spaţioase, au fost renovate în anul 2012 şi oferă aer condiţionat, balcon privat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV prin satelit. Multe camere au vedere totală la mare.
Restaurantul bufet de la hotel serveşte o combinaţie de mâncăruri europene şi turceşti şi oferă vedere panoramică. Hotelul oferă acces nonstop gratuit la servicii alimentare. În zona de plajă privată se oferă gratuit gustări şi băuturi.
Oaspeţii se pot relaxa în sauna de la Blue Sky şi la baia turcească sau se pot bucura de un masaj tradiţional cu spumă. Din luna iunie până în luna septembrie se oferă programe de divertisment pentru copii, care includ şi jocuri video gratuite.
Plaja Cleopatra se află la 5 minute de mers cu maşina de Blue Sky, iar o staţie de autobuz se găseşte chiar în faţa hotelului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 BLUE SKY

 BLUE SKY
 BLUE SKY
 BLUE SKY

Date de contact
BLUE SKY 4*+ Kemer
Adresa: Kiriş Mah. Sahil Cad. No:12 Kemer / ANTALYA