Aura Resort Kemer 3* Kemer | Cazare la Aura Resort Kemer 3* Kemer

Aura Resort Kemer 3*, Kemer

Aura Resort Kemer 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aura Resort Kemer 3*
Hotel Aura Resort Kiris Kemer
Localizare
Hotelul este localizat in zona Kiris, la 5 km de Kemer, la 50 km de central orasului Antalya si la 65 de km de aeroportul din Antalya.
Cazare
Hotelul dispune de 71 de camere in total din care: 63 camere standard si 8 camere mari (max 4 pers). Toate camerele au baie proprie cu cada si dus, uscator de par, sistem de aer conditionat, telefon direct, mini bar (gol), seif (contra-cost), TV prin satelit, gresie si balcon.
Facilitati
Restaurant principal cu buffet deschis, baruri.Telefon, fax, servicii medicale (la cerere) centru comercial, internet cu plata.
Servicii
All inclusive: - bufet deschis pentru micul dejun, pranz si cina, toate bauturile alcoolice si non alcoolice locale. N u sunt incluse in conceptul All inclusive: toate bauturile de import, sucurile din fructe proaspete.
Plaja
Hotelul are plaja privata cu pietricele, umbrele de soare, sezlonguri gratuite.
Sporturi
Piscina exterioara pentru adulti si copii, tenis de masa, centru de fitness. Sporturile nautice sunt contra-cost. Programe de divertisment si loc de joaca pentru copii.
Hotelul este localizat in zona Kiris, la 5 km de Kemer, la 50 km de central orasului Antalya si la 65 de km de aeroportul din Antalya

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Room Service
Seif
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Aura Resort Kemer

 Aura Resort Kemer
 Aura Resort Kemer
 Aura Resort Kemer