Niforos Panorama 3* Insula Kefalonia | Cazare la Niforos Panorama 3* Insula Kefalonia

Niforos Panorama 3*, Insula Kefalonia

Niforos Panorama 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Niforos Panorama 3*
Studiourile sunt situate pe coasta de est a peninsulei Paliki, la zece kilomentri de localitatea Lixouri si la 300 de metri de splendida plaja din Petani. In imprejurimi poate fi vizitat oraselul Lixouri, unul dintre cele mai atractive din Kefalonia, cu manastirile bizantine Koronatou si Kipouraion, dar si plajele Xi – unica datorita nisipului sau rosiatic, Platia Ammos – de langa satul Kamiranata, Megas Lakos, Vatsa sau Kounopetra – una dintre cele mai populare din zona.
Facilitati hotel: complexul, compus din noua studiouri, are receptie, camere pentru familie si pentru nefumatori, terasa, gradina, piscina pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele de soare, restaurant, snack bar. Hotelul serveste mic dejun tip bufet. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate spatiile hotelului. Accesul cu animale de companie nu este permis. Parcarea autoturismelor se face contra cost.
Facilitati camere: fiecare are balcon sau terasa cu spatiu verde, aer conditionat, pardoseala cu gresie, garderoba sau dulap, masa si scaune, chicineta, cafetiera, frigider, televizor, baie cu cada si dus.

Oferta de sejur la Niforos Panorama 3*

Recomanda acest hotel:  


 Niforos Panorama

 Niforos Panorama
 Niforos Panorama
 Niforos Panorama