Alexandra Camp 2*+ Kavala | Cazare la Alexandra Camp 2*+ Kavala

Alexandra Camp 2*+, Kavala

Alexandra Camp 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alexandra Camp 2*+
Tabara este localizata in zona de nord a Greciei, la 100 km de Thessalonik si 50 km de Kavala, pe plajele cu nisip fin ale litoraluiuli Marii Egee, in zona Kariani, foarte aproape de situl arheologic Amfipolis.
Tabara este asezata pe un teren de 30 hectare, si este un loc sigur pentru copii care vin sa-si petreaca vacanta aici. Drumul national Salonic – Kavala este la 1 km fata de tabara.
Plaja se afla la numai 50 m de tabara, accesul spre plaja fiind foarte usor si sigur pentru copii. Plaja este premiata cu Steagul Albastru al Plajelor Curate din Uniunea Europeana si de Asociatia Elena pentru Natura.
Tabara asigura o functionare in deplina siguranta, fiind specializata in activitati in aer liber; in activitatea de zi cu zi se pune accentul pe acumularea de noi experiente, distractie, practicarea diverselor sporturi. Jocul, prieteniile, spiritul de grup si respectul, fac din sederea in tabara o experienta unica si de neuitat.

Facilitati tabara: Locatia taberei este deosebit de frumoasa, amenajata cu multa vegetatie, plina de copaci seculari, mari si umbrosi.
Complexul este format din 16 bungalowri si o cladire cu 21 de camere. In fiecare camera se pot caza pana la max. 12 copii. Apa calda este in permanenta, asigurandu-de o igiena foarte buna. Tabara dispune de un echipament ecologic de curatenie.
Plaja este decorata cu “Blue Flag“ pentru conditiile foarte bune pe care le ofera, si are un serviciu de curatare performant.
Pentru recreere tabara dispune de 4 terenuri de baschet, un teren de fotbal cu iarba naturala, 2 terenuri de volei.
Pentru sanatatea copiilor asistenta medicala este asigurata de doctor si de asistenta in cadrul taberei. Tabara dispune si de o farmacie.
Pentru siguranta copiilor tabara are salvamar si 2 gardieni de noapte.

Cazarea in tabara: Locurile de cazare ofera comfort total, locul de cazare se compune din casute, cu acoperis din tigla, izolare termica, toaleta si dus. Paturile sunt din lemn cu saltele ortopedice, dulap, frigider, si telefon, lucruri ce deservesc nevoile zilnice ale copiilor.

Recomanda acest hotel:  


 Alexandra Camp

 Alexandra Camp
 Alexandra Camp
 Alexandra Camp
 Alexandra Camp

Date de contact
Alexandra Camp 2*+ Kavala
Adresa: Kavala