Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5* Kaafu | Cazare la Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5* Kaafu

Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5*, Kaafu

Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5*
La Taj Exotica Resort & Spa vă aşteaptă exclusivitate de 5 stele, cu vile de lux şi o spaţioasă piscină infinită, cu vederi directe spre lagună. Dispune de 2 restaurante, un bar şi un centru de fitness.

Oferind terase şi balcoane private, vilele spaţioase sunt decorate cu mobilier din lemn de calitate şi culori calde. Facilităţile de prim rang includ un aparat de cafea Nespresso şi iPod docking station. Se oferă produse de toaletă premium şi duşuri tropicale.

O gamă largă de sporturi acvatice, inclusiv scufundări, pescuit şi windsurfing, sunt disponibile la Taj Exotica. Ca alternativă, vă puteţi relaxa cu tratamente spa liniştitoare la Jiva Grande Spa.

Restaurantul 24 Degrees oferă posibilitatea servirii mesei pe tot parcursul zilei şi serveşte preparate internaţionale larg răspândite. Deep End oferă mese minunate într-un mediu elegant.

Taj Exotica Resort & Spa se află la doar 8 km de Aeroportul Internaţional Male, adică la 15 minute cu o barcă privată cu motor, disponibilă 24 de ore pe zi.

Recomanda acest hotel:  


 Taj Exotica Resort & Spa Maldives

 Taj Exotica Resort & Spa Maldives
 Taj Exotica Resort & Spa Maldives
 Taj Exotica Resort & Spa Maldives

Date de contact
Taj Exotica Resort & Spa Maldives 5* Kaafu
Adresa: Kaafu - Maldive