Kurumba Maldives 5* Kaafu Atoll | Cazare la Kurumba Maldives 5* Kaafu Atoll

Kurumba Maldives 5*, Kaafu Atoll

Kurumba Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kurumba Maldives 5*
O staţiune insula privata din Maldive, Kurumba caracteristici nisipuri albe, ape limpezi şi de a trăi corali. Acesta oferă apă de închiriere echipament sportiv şi lecţii, croaziere apus de soare si plimbari cu barca cu fund de sticla.

Camerele de lux şi vile la Maldive Kurumba facilitate terase private cu vedere la plajă. Fiecare cameră are un cablu / TV prin satelit, un seif şi un birou de lucru. Un frigider şi ceai / cafea facilităţi sunt de asemenea furnizate. bai private vin cu o cadă de baie şi duş. Statiunea dispune de 2 freshwate în aer liber.

Kurumba Maldive este amplasat pe o insulă tropicală în nord-Male Atoll, situat convenabil unei plimbari cu bărci cu motor. Este la 10 minute distanţă de aeroport şi Male, capitala Maldive. Punctată cu arbori de nucă de cocos, care sunt omonim a insulei, a fost Kurumba prima statiune insula privata in Maldive. Grădini luxuriante tropicale, plaje de nisip alb, precum şi un vibrant House Reef sunt semnele distinctive ale acestei statiune Maldivian clasic.

Staţiune vă va fermeca cu alegerea sa de neegalat de mese experienţe, activităţi recreative, divertisment şi menţinând în acelaşi timp refugii idilică şi liniştită spatii de relaxare pentru a crea un echilibru perfect pentru o vacanţă în paradis, perfect pentru luna de miere şi familii deopotrivă.

Recomanda acest hotel:  


 Kurumba Maldives

 Kurumba Maldives
 Kurumba Maldives
 Kurumba Maldives

Date de contact
Kurumba Maldives 5* Kaafu Atoll
Adresa: Vihamanafushi, North Male Atoll, North Male Atoll