Jewel Runawai Bay Beach 4* Runaway Bay | Cazare la Jewel Runawai Bay Beach 4* Runaway Bay

Jewel Runawai Bay Beach 4*, Runaway Bay

Jewel Runawai Bay Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Jewel Runawai Bay Beach 4*
Complexul Jewel Runaway Bay Beach și Golf este o proprietate all-inclusive, care oferă acces gratuit la Runaway Bay Golf Club și 3 piscine în aer liber, cu baruri înot și serviciu de concierge la piscină. Fiecare cameră cu aer condiționat are un balcon cu vedere la mare, la grădină sau la piscină.

Camerele spațioase de la Jewel Runaway Bay sunt dotate cu TV prin cablu, CD player și filtru de cafea. Fiecare cameră are o baie privată cu uscător de păr, iar unele camere au o piscină privată.

Tarifele includ toate mesele și gustările la 6 restaurante, care servesc totul, de la mâncăruri tipice jamaicane la bucătăria gastronomică în seturi oficiale și informale. Băuturile premiu nelimitate sunt disponibile la cele 4 baruri.

Plaja Jewel Runaway Bay are terenuri de tenis, teren de volei și baschet și o sală de gimnastică. Alte activități disponibile la proprietate includ sporturi nautice nemotorizate, schi nautic, plimbări cu barca de la sticlă.

Există o zonă Wi-Fi gratuită, iar complexul oferă activități zilnice și divertisment, cum ar fi eticheta laser, olimpiade la plajă, cursuri de gătit cu scufundări în filme și grupuri de tineri supravegheați. Oaspeții au la dispoziție tratamente spa la barul Radiant full-service.

Aeroportul Internațional Montego Bay Sangster este la 80 de minute de mers cu mașina, iar transferurile pot fi aranjate la cerere.

Recomanda acest hotel:  


 Jewel Runawai Bay Beach

 Jewel Runawai Bay Beach
 Jewel Runawai Bay Beach
 Jewel Runawai Bay Beach
 Jewel Runawai Bay Beach