Sunset Jamaika Grande 4*+ Ocho Rios | Cazare la Sunset Jamaika Grande 4*+ Ocho Rios

Sunset Jamaika Grande 4*+, Ocho Rios

Sunset Jamaika Grande 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunset Jamaika Grande 4*+
Apus de soare Jamaica Grande All Inclusive este situat pe plaja din centrul Ocho Rios, în apropiere de Ocho Rios Beach, Dunn River Falls, şi Taj Mahal Mall. Alte puncte de interes din apropierea oraşului această proprietate all-inclusive includ Insula Village si Parcul Shaw Botanical Gardens.

Caracteristici de proprietate.
Această proprietate este all inclusive. Tarifele includ mese şi băuturi în unităţi de masa pe-site-ul, taxele, şi gratuităţi. Taxe pot fi aplicate pentru luat masa la unele restaurante, mese speciale şi feluri de mâncare, unele băuturi, şi alte facilităţi. Opţiuni de servit masa la Apus de soare Jamaica Grande All Inclusive includ 5 restaurante. 2 baruri pe plaja, 2 înota-up baruri, 3 baruri / lounge-uri, şi un bar la piscină sunt deschise pentru băuturi. Facilităţi de agrement includ un tobogan acvatic, cu o. De asemenea, situat pe site-ul sunt o piscină în aer liber, o piscină pentru copii, o sala de fitness, şi o saună. Spa dotări includ masaj / camere de tratament, tratamente faciale, tratamente corporale, şi servicii de înfrumuseţare. Această proprietate 3.5 stele are un centru de afaceri şi oferă camere mici de întâlnire şi echipament audio-vizual. Wireless şi cu fir de mare viteză de acces la internet este disponibil în zone publice (se aplică taxe). Această proprietate Ocho Rios are 2787 de metri patrati de spatiu constând în facilităţi de banchet, de conferinţe / săli de întâlnire, o sală de bal, şi spaţiu de expoziţie. Proprietatea oferă un transfer de la aeroport tur-retur (cost suplimentar). Servicii de nunta si asistenta tur sunt disponibile. Parcare pentru clienţi este gratuit. Facilităţi suplimentare de proprietate includ un birou de concierge, un club pentru copii, precum şi o cameră arcade / meci.

Camerele.
730 camere cu aer condiţionat de la Apus de soare Jamaica Grande All Inclusive seifuri caracteristică şi draperii opace / perdele. Toate camerele au balcoane. Băi de toaletă gratuite şi uscătoare de păr. Dial-up acces la internet disponibil. Televizoare au canale premium prin satelit. De asemenea, sunt incluse şi fiare de călcat / mese de călcat şi radio cu ceas. Menajul este oferit de zi cu zi, iar oaspeţii pot solicita de trezire apeluri.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Sunset Jamaika Grande

 Sunset Jamaika Grande
 Sunset Jamaika Grande
 Sunset Jamaika Grande

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie