Rooms On The Beach 3* Ocho Rios | Cazare la Rooms On The Beach 3* Ocho Rios

Rooms On The Beach 3*, Ocho Rios

Rooms On The Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rooms On The Beach 3*
Situat pe plaja din Ocho Rios pe coasta de nord Jamaica lui, la doar cinci minute de lumi celebru râul Dunns Falls și la câțiva pași de cele mai bune cumpărături și viața de noapte din Ocho Rios, Camere servește călătorii care doresc doar un loc pentru a închide pălărie lor (atât timp cât aceasta este frumos mobilat, cu baie ultra-moderna, precum și o piscină și un bar la fața locului).
De acolo, ei vor explora țara gazdă pe cont propriu. O revigorare a călătorie tropical devreme, atunci când oaspeții prevăzute în cal și buggy pentru a vedea obiectivele turistice ca fantezie lor ghidate.
Primele Camere a fost deschis în decembrie 2004, cu 97 de unități grupate în jurul unei bar și piscină, precum și spațiu de întâlnire pentru cei care doresc să combine utilul cu placutul. Amplasat pe frumoasa plaja din Ocho Rios, pe Coasta de Nord Jamaica, noul afiliat valoare preț a castigat repede propriul loc în soare.
Nou! Planuri de masa
Camere pe plajă, Ocho Rios, oferă acum patru (4) planuri diferite oferte pentru a alege de la. Tarifele noastre camerelor standard includ mic dejun continental. Aveți posibilitatea să faceți upgrade acum sejurul dvs. pentru a include un mic dejun complet (BP), cu mic dejun si cina (MAP) sau micul dejun, prânz și cină (FAP). Toate mesele sunt servite în restaurantul de pe site-ul nostru. Atunci când se face rezervări online, uita-te pentru aceste coduri de masă BP, MAP și FAP lângă tipurile de camere, corespunzătoare sau să ceri aceste planuri de masa momentul rezervării prin telefon.
hotel Activități
Activități site-Off, cum ar fi golf, croazieră, pescuit la mare adâncime și o mare varietate de excursii.
Atracții locale
Rooms este situat la câțiva pași de magazine duty-free, buticuri, magazine de cadouri, magazine alimentare și piața ambarcațiuni.
Camere Resort salută single, cupluri și familii cu copii de toate vârstele. Noi nu discriminează pe baza de rasă, naționalitate, sex, stare civila sau orientare sexuală.

Recomanda acest hotel:  


 Rooms On The Beach

 Rooms On The Beach
 Rooms On The Beach
 Rooms On The Beach