Best Western Jaco Beach 3* Jaco | Cazare la Best Western Jaco Beach 3* Jaco

Best Western Jaco Beach 3*, Jaco

Best Western Jaco Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Best Western Jaco Beach 3*
Localizare: Hotelul Best Western Jaco Beach este situat pe plaja Jacó, în regiunea Central Pacific din Costa Rica. Este la doar 3 km de plaja Hermosa, unde pot fi practicate sporturi nautice. Se afla la 1 km de centrul orașului Jacó, iar Parcul Național Carara se află la 10 km. Orașul San José este la 1 oră și 30 de minute cu mașina, iar Aeroportul Internațional Juan Santamaría se află la 1 oră și 10 minute cu mașina.

Facilitati: Hotelul Best Western Jaco Beach oferă piscine în aer liber şi terenuri de tenis și volei. Micul dejun este servit zilnic, iar oaspeții pot savura mâncăruri locale și internaționale la restaurantul El Puerto, cu vedere la Oceanul Pacific. Barul El Almendro serveşte gustări, iar barul El Muelle este situat pe malul mării. Hotelul oferă sală de jocuri și activități supravegheate pentru copii.

Dotari camere: Camerele spațioase ale hotelului Best Western Jacó Beach au aer condiționat, TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și baie privată. Conexiunea WiFi este gratuită în întregul complex.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Best Western Jaco Beach

 Best Western Jaco Beach
 Best Western Jaco Beach
 Best Western Jaco Beach
 Best Western Jaco Beach
 Best Western Jaco Beach
 Best Western Jaco Beach

Date de contact
Best Western Jaco Beach 3* Jaco
Adresa: Pastor Diaz Av. , 61101 Jacó, Costa Rica