Occidental Taksim 4* Istanbul | Cazare la Occidental Taksim 4* Istanbul

Occidental Taksim 4*, Istanbul

Occidental Taksim 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Occidental Taksim 4*
Occidental Taksim se află la doar 100 m de magazinele și stațiile de transport public din Piața Taksim și oferă un centru de fitness și spa complet echipat. Camerele sunt spațioase și au acces gratuit la internet WiFi.

Renovate toate în 2015, camerele sunt șic, luminoase și prevăzute cu mobilier modern și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare baie privată este dotată cu halat de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. Toate camerele beneficiază de aer condiționat.

Restaurantul Eat’stanbul servește un mic dejun tip bufet și preparate turcești și internaționale. Biroul de turism de la Occidental Taksim oferă un serviciu de bilete și informații despre atracțiile locale.

Oaspeții se pot antrena în sala de fitness complet echipată. La spa există o saună, o cadă cu hidromasaj, un hamam tradițional și servicii de masaj. Occidental Taksim include și o piscină interioară.

Strada animată Istiklal se găsește la numai 100 m. Palatul Dolmabahçe este la 1,5 km de Occidental Taksim. Centrul de Convenții Lütfi Kırdar, Istanbul Congress Centre, Sala de Concerte Cemal Reşit Rey și Teatrul Muhsin Ertuğrul se află la mai puțin de 1,1 km. Parcarea este privată. Occidental Taksim este situat la 43 km de Aeroportul din Istanbul și la 50 km de Aeroportul Sabiha Gökçen.

Recomanda acest hotel:  


 Occidental Taksim

 Occidental Taksim
 Occidental Taksim
 Occidental Taksim

Date de contact
Occidental Taksim 4* Istanbul
Adresa: Topcu Cad. No: 19 Taksim Talimhane , Beyoglu, 34437 Istanbul, Turcia