Evsen 3* Istanbul | Cazare la Evsen 3* Istanbul

Evsen 3*, Istanbul

Evsen 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Evsen 3*
Situat în cartierul istoric Sultanahmet din Istabul, Hoteluş Evsen oferă camere cu Wi-Fi gratuit şi un televizor cu ecran plat. Facilităţile includ o recepţie de 24 de ore. Gara Sirkeci este la doar 250 de metri distanţă. Hotelul Evsen este la puţin de 10 minute de mers pe jos de Palatul Topkapi, Muzeul Hagia Sophia şi Moscheea Albastră.

Camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Evsen oferă un interior modern, decorat cu culori calde. Toate camerele au un birou, TV prin satelit şi un minibar. Unele camere sunt prevăzute cu un balcon privat.

În fiecare dimineaţă, oaspeţii se pot bucura de un mic dejun tip bufet local şi internaţional la restaurant. Barul serveşte o mare varietate de băuturi şi gustări uşoare.

Biroul de turism al Hotelului Evsen poate organiza excursii la principalele atracţii din Istanbul. Hotelul oferă, de asemenea, schimb valutar, închirieri auto şi facilităţi de spălătorie.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Restaurant
TV

Oferta de sejur la Evsen 3*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Evsen

 Evsen
 Evsen
 Evsen
 Evsen
 Evsen
 Evsen

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie