Apartamente Haus Wildbach 3* Ischgl | Cazare la Apartamente Haus Wildbach 3* Ischgl

Apartamente Haus Wildbach 3*, Ischgl

Apartamente Haus Wildbach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartamente Haus Wildbach 3*
LOCALIZARE: Apartamentele se află într-o locaţie însorită si liniştită a regiunii Silvretta,15 km pana in centrul statiunii Ischgl.Statia de skibus cu conexiune directa catre Ischgl se afla chiar langa pensiune.
In apropiere se afla un restaurant si o pizzerie.
FACILITATI: salon servirea micului dejun cu bucatarie la dispozitia turistilor, sauna, internet contra cost, parcare gratuita.
DOTARI:
- Apartamentul numarul 2 pentru 4-5 persoane (50 m2), alcatuit din living cu pat matrimonial si loc pentru servirea mesei , dormitor separat cu doua paturi twin , toaleta separata si o baie cu dus, bucatarie complet utilata,TV prin satelit, telefon, frigider, radio, lenjerie de pat, prosoapele de baie nu sunt incluse.
- Apartamentul numarul 3 pentru 5-7 persoane (70 m2), alcatuit din living cu pat matrimonial si loc pentru servirea mesei , 2 dormitoare separate din care unul cu paturi twin , toaleta separata si o baie cu dus ,bucatarie complet utilata,TV prin satelit, telefon, frigider, radio, lenjerie de pat,balcon.Prosoapele de baie nu sunt incluse.Capacitate maxima apartamente 12 persoane. Se pot inchiria impreuna sau separat.

Recomanda acest hotel:  


 Apartamente Haus Wildbach

 Apartamente Haus Wildbach
 Apartamente Haus Wildbach
 Apartamente Haus Wildbach