Derby 2* Interlaken | Cazare la Derby 2* Interlaken

Derby 2*, Interlaken

Derby 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Derby 2*
Descrierea hotelului:
Acest hotel este un hotel confortabil pentru cerinţe înalte (3 stele) şi are 16 camere.
Aveţi în vedere locaţia favorabilă a hotelului: Distanţa spre autostradă 0,7 km. Şi spre centrul oraşului numai 0,3 km. De la gară până la centrul expoziţiei sunt numai 0,5 kilometrii. De la gară se poate ajunge la hotel foarte rapid, pe jos.
Vă puteţi conecta la internet printr-o conexiune din camera dumneavoastră sau prin WLAN (zona publică a hotelului). Căutarea unui loc de parcare a devenit mai facilă: hotelul oferă locuri de parcare (numai parţial gratuite). Hotelul dispune de camere pentru nefumători, în care vă puteţi caza şi cu patrupedele dumneavoastră dragi (vă rugăm să specificaţi în momentul rezervării că doriţi această cameră). Informaţii despre serviciul de închiriere de autovehicule, propriu hotelului, primiţi de la personalul amabil al hotelului. În timpul sejurului dvs., lucrurile dvs. de valoare sunt păstrate cu plăcere în seif la recepţie.
Pe lângă lucrurile confortabile uzuale, precum minibar şi uscător de păr, aveţi posibilitatea să vă preparaţi în camera dvs. ceaiul şi cafeaua. Ca aparate electronice de consum există în cameră radio şi TV cu cablu.
Permiteţi-vă puţină relaxare: relaxarea vă este asigurată cu saună, solar, baie de aburi şi jacuzzi! Hotelul dispune de oferte vaste de terapie. Deosebit de îndrăgite sunt aici masajele profesionale. Folosiţi în timpul liber, la alegere, piscina interioară sau sala de fitness. Cu ajutorul bicicletelor de închiriat proprii hotelului sunteţi independenţi - plecaţi în expediţie! Chiar şi în timpul sejurului dvs. la hotel nu trebuie să renunţaţi la seara dvs. de bowling.

Recomanda acest hotel:  


 Derby

 Derby
 Derby
 Derby