Studio Panorama 3* Insula Thassos | Cazare la Studio Panorama 3* Insula Thassos

Studio Panorama 3*, Insula Thassos

Studio Panorama 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Studio Panorama 3*
Studio Panorama este un studio superior, format din două corpuri. Corpul A – clădirea principală – are la etajul superior camere cu balcon și la etajul inferior camere cu terasă înaltă. Intrarea în camerele de la etajul inferior se face prin terasă. Corpul B – clădirea anexă – este construit ulterior în curtea unității de cazare, acesta are 2 camere, situate la parter, dotate cu terase care dau spre curtea comună. Camerele din corpul B au aceleași facilități ca și cele din corpul A. Le recomandăm familiilor cu copii deoarece sunt mai spațioase și au terasă.

Localizare:
Studioul Panorama este situat central în stațiunea Golden Beach, la aproximativ 70 m de plaja certificată Blue Flag ideală pentru familii cu copii, având intrare lină în mare (umbrele și șezlonguri contra-cost, de la 7€/zi/set).

Facilități studio:
Studioul Panorama dispune de o bucătărie exterioară echipată complet, terasă și masă mare. De asemenea în curte există un grătar ce se poate folosi de către oaspeți.

Facilități camere:
Camerele de la Panorama au chicinetă utilată, frigider, TV LCD, balcon/terasă, uscător de păr, prosoape, grup sanitar cu duș, seif (3€/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), AC contra cost (aprox. 5 €/zi/cameră – se achită la recepţie, la check in), Internet Wi-Fi GRATUIT, plase de țânțari și obloane la balcoane. Se asigură curăţenie, schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor o dată pe sejur.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Studio Panorama

 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama
 Studio Panorama

Date de contact
Studio Panorama 3* Insula Thassos
Adresa: www.panorama-thassos.g