Potos Thassos 3* Insula Thassos | Cazare la Potos Thassos 3* Insula Thassos

Potos Thassos 3*, Insula Thassos

Potos Thassos 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Potos Thassos 3*
Localizarea unitatii de cazare

Hotelul Potos*** este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos. Acesta se afla la 60 de metri de plaja, pe o straduta linistita in apropierea drumului principal si 100 de metri pana in centrul statiunii.

Limenas, capitala insulei si port se afla la 45 de kilometri. Prinos, cel de-al doilea port al insulei se afla la 25 de kilometri.
Descrierea unitatii de cazare

Situat intr-o zona linistita a statiunii, hotelul Potos*** din Potos, insula Thassos, reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele aflate in cautare de relaxare si odihna.
Conditiile de cazare

Hotelul dispune de:

camere duble si triple

studiouri cu chicineta pentru 3 persoane

suite cu 2 dormitoare pentru 4 persoane

apartamente cu chicineta pentru 4 persoane.

Complexul este compus din 4 cladiri in care sunt amplasate camerele. Acestea au vedere catre mare, spre piscina sau spre gradina.

In cladirea centrala, pe cele 2 etaje, sunt camere duble si triple, apartamente si suite dar fara a avea in dotare chicineta. Langa cladirea centrala se afla un corp cu 4 studiouri, pentru 2- 3 persoane, dotate cu chicineta. Doua dintre aceste studiouri se afla la parter si doua la etaj. Cele doua studiouri de la parter sunt potrivite si persoanelor cu deficiente locomotorii. Un alt corp dispune, la fel, de camere pentru 2-3 persoane, dar fara a avea in dotare chicineta. Ultima cladire-gen vila- va pune la dispozitie apartamente dotate cu chicineta cu capacitate de cazare de pana la 5 persoane.

Camerele au in dotare: grup sanitar propriu, aer conditionat, Tv, uscator de par, frigider gen mini-bar in unele camere, pat pentru bebelusi (la cerere) si balcoane cu vedere spre piscina, mare sau spre gradina.
Servicii si Facilitati

Hotelul dispune de:

piscina exterioara, piscina pentru copii

conexiune internet

pool-bar

restaurant

loc de joaca

Oferta de sejur la Potos Thassos 3*

Recomanda acest hotel:  


 Potos Thassos

 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos
 Potos Thassos