Metsikas Residence 4* Insula Thassos | Cazare la Metsikas Residence 4* Insula Thassos

Metsikas Residence 4*, Insula Thassos

Metsikas Residence 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Metsikas Residence 4*
Situat la 300 de metri de plaja Limenas, în Thassos, Metsikas Residence oferă camere în sistem self-catering, cu balcon mare cu vedere la munte. Are de asemenea, o terasă mobilată, cu piscină cu hidromasaj şi grădină cu loc de joacă.

Camerele sunt izolate fonic şi au aer condiţionat, televizor LCD şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Toate spaţiile de cazare oferă plăpumi de puf şi lenjerie de pat brodată. Fiecare cameră are chicinetă, baie proprie şi cabină de duş cu pereţi de sticlă. Unele camere includ o zonă de living mobilată şi o zonă de luat masa.

Hotelul Metsikas oferă zilnic un mic dejun tip bufet servit în zona de luat masa. Este oferit de asemenea, un bar la piscină, unde oaspeţii pot savura o gustare rapidă sau o băutură. La hotel există un magazin de bijuterii realizate manual.

La 400 de metri se găsesc mai multe restaurante, baruri şi mini-marketuri. Centrul localităţii Limenas se află la 1 km şi oferă multe variante pentru petrecut timpul seara. Este asigurat transfer gratuit din port, situat la 800 de metri. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Metsikas Residence

 Metsikas Residence
 Metsikas Residence
 Metsikas Residence

Date de contact
Metsikas Residence 4* Insula Thassos
Adresa: Metsikas Residence in Thassos