Ilio Mare 5* Insula Thassos | Cazare la Ilio Mare 5* Insula Thassos

Ilio Mare 5*, Insula Thassos

Ilio Mare 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ilio Mare 5*
Localizare: Hotelul Ilio Mare este situat chiar pe malul marii, la 1,5 km de portul Prinos, care este punct de transfer cu feribotul către orașul Kavala.

Servicii și facilități: 2 piscine împrejmuite de floră tropicală, restaurant, cafe-bar, bar la piscină, bar pe plajă, internet & seif (contra cost, la recepție), sală de conferințe, sală de fitness, zonă de recreere pentru copii, volei pe plajă, parcare.

Dotari camere: Hotelul dispune de 135 de camere, însumând 300 de locuri de cazare, repartizate în camere duble clasice, camere duble cu vedere la mare, suite junior, suite deluxe, suite garden, camere de familie și suită honeymoon. Toate camerele au în dotare aer condiționat, telefon, TV prin satelit, radio, minibar, seif, balcon/verandă și grup sanitar propriu.

Camerele duble clasice au vedere spre grădina botanică și spre tufele de măslini. Camerele duble cu vedere spre mare au vedere la Marea Egee.
Suitele junior sunt compuse dintr-o cameră spațioasă de 40 mp, cu pat matrimonial și canapea.
Suitele deluxe sunt formate dintr-un apartament spațios de 40 mp, care oferă vedere spre mare. Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial și cameră de zi cu canapea extensibilă, iar cele 2 zone sunt despărțite printr-o draperie.
Suitele garden sunt formate dintr-un apartament foarte spațios de 60 mp. Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial și cameră de zi cu canapea extensibilă, iar cele 2 zone sunt despărțite de o ușă culisantă.
Camerele de familie sunt formate dintr-un apartament de 40 mp, compus din 2 camere (2 dormitoare) și 2 băi. Camerele au ușa despărțitoare între ele. Camerele de familie are vedere spre grădina hotelului.
Suitele honeymoon sunt formate dintr-un apartament creat special pentru cuplurile aflate în luna de miere. Apartamentul este compus din dormitor, cameră de zi și baie spațioasă cu jacuzzi.

Oferta de sejur la Ilio Mare 5*

Recomanda acest hotel:  


 Ilio Mare

 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare
 Ilio Mare

Date de contact
Ilio Mare 5* Insula Thassos
Adresa: Dasyllio-Skala Prinos, Prinos, 640 10, Thasos, Grecia