Aethria 3* Insula Thassos | Cazare la Aethria 3* Insula Thassos

Aethria 3*, Insula Thassos

Aethria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aethria 3*
Localizare: Hotelul Aethria este situat în centrul orașului Limenas din Thassos, la 300 de metri de portul Limenas, iar cea mai apropiată plajă se află la 600 de metri. Portul Ormos Prinou este la 15 km. Plaja Makriammos se află la 3 km, iar faimoasa plajă Chryssi Ammoudia este la 12 km.

Facilitati: Hotelul Aethria dispune de teren de tenis, piscina exterioara, bar la piscina, gradina cu palmieri, parcare, salon pentru mic dejun, receptie spatioasa mobilata modern. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet servit zilnic în zona de luat masa cu vedere la grădină şi piscină. Barul hotelului serveşte cafea, băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei. Accesul la internet Wi-Fi în zonele publice și parcarea privată sunt disponibile gratuit.

Dotari camere: Camerele hotelului Aethria sunt curate si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, frigider, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par. Au pardoseală din gresie în nuanţe pale si balcon cu vedere la piscină, grădină sau împrejurimi.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon

Oferta de sejur la Aethria 3*

Recomanda acest hotel:  


 Aethria

 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria
 Aethria

Date de contact
Aethria 3* Insula Thassos
Adresa: K. Dimitriadi, Limenas, 64004, Grecia