Studiourile Electra 3* Insula Samos | Cazare la Studiourile Electra 3* Insula Samos

Studiourile Electra 3*, Insula Samos

Studiourile Electra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Studiourile Electra 3*
Localizare: studiourile sunt amplasate pe un deal din Pythagorion, ceal mai renumita statiune din insula Samos, la numai 1.5 km de centrul acesteia si foarte aproape de Portul de yahturi, fiind alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se relaxeze in liniste, fara sa fie prea departe de oras (20 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii). Construite in stil traditional, apartamentele sunt inconjurate de copaci. Plaja Proteasc se afla la 500 m departare, plaja de nisip Glikorisa se afla la 600 m (daca mergeti pe jos, drumul inapoi spre hotel dureaza cca 20 min, intrucat este pe o poteca ce urca dealul). Principalele obiective turistice se afla relativ aproape de locatie: tunelul Efpalinus la 2,5 km, Manastirea Spiliani la 3 km, Templul Herei la 7 km. Capitala insulei, Samos, este la 20 minute de mers cu masini. Magazine, restaurante, taverne, cafenele, baruri, cluburi de noapte se afla la 20 min de mers pe jos, in centrul statiunii Pythagorion. Statia de autobus este la numai 50 m de apartamente.
Camere: baie (dus), balcon sau terasa, aer conditionat individual (contra cost: 6 eur/zi, se achita la fata locului), chicineta complet echipata (plita cu 2 ochiuri, vase, tacamuri, chiuveta, frigider), TV, radio, telefon, seif.
Facilitati: piscina, bar la piscina, snack bar, servicii de spalatorie, depozitare bagaje, parcare, inchiriere masini si scutere

Recomanda acest hotel:  


 Studiourile Electra

 Studiourile Electra
 Studiourile Electra
 Studiourile Electra

Date de contact
Studiourile Electra 3* Insula Samos
Adresa: Pythagorion