Citystate Asturias Palawan 4* Insula Palawan | Cazare la Citystate Asturias Palawan 4* Insula Palawan

Citystate Asturias Palawan 4*, Insula Palawan

Citystate Asturias Palawan 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Citystate Asturias Palawan 4*
Asturias Hotel este situat de-a lungul National Highway Sud pe insula Palawan. Dispunând de o piscină în aer liber și facilități de sporturi nautice, acesta oferă, de asemenea, camere cu aer condiționat, cu acces Wi-Fi gratuit.

Puerto Princesa City se află la 10 minute cu mașina de Asturias Hotel. Puerto Princesa Aeroportul se află la numai 5 minute cu mașina.

Camerele de la Asturias sunt dotate cu un TV prin cablu, minibar și telefon. Băile private sunt dotate cu o cadă de baie și duș.

Oaspeții pot avea un masaj de relaxare, sau se pot bucura de o seara de karaoke cu prietenii. Biroul de turism poate ajuta cu aranjamentele de călătorie. Hotelul Asturias are, de asemenea, un magazin de cadouri și un centru de afaceri.

Pescados Restaurantul servește preparate din fructe de mare și specialități internaționale. Cafea schimb Café oferă micul dejun și mese ușoare, în timp ce oaspeții pot savura diverse cocktailuri la bar.

Această proprietate este, de asemenea, evaluat pentru cea mai bună valoare din Puerto Princesa! Oaspeții primesc mai mult pentru banii lor, în comparație cu alte proprietăți în acest oraș.

Recomanda acest hotel:  


 Citystate Asturias Palawan

 Citystate Asturias Palawan
 Citystate Asturias Palawan
 Citystate Asturias Palawan
 Citystate Asturias Palawan